| Κάλτσες και καλσόν | ανδρικά - γυναικεία - παιδικά |

Advertisement

ON-LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Παιδικές BEBE - Βάπτισης Γυναικείες Ανδρικές Προσφορές

Λίστα όλων των Προιόντων


Αναλυτική αναζήτηση
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
ΜΕΝΟΥ
Κεντρική
Προφίλ
Νέα
Επικοινωνία
On-line Κατάλογος
ΠΡΟΦΙΛ Εκτύπωση E-mail

Εταιρία

ImageΗ εταιρία ΝΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας παιδικών καλτσών και λοιπών πλεκτών ειδών από το 1981. Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία στις πωλήσεις βαπτιστικών, παιδικών, ανδρικών και γυναικείων καλτσών, κλασικών, casual και sport.

Το όνομα ΝΙΝΑ έχει συνδεθεί με την ποιότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό και βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών στις παιδικές κάλτσες, ενώ κατέχει σημαντική θέση στις πωλήσεις των ανδρικών και γυναικείων. Το πλεονέκτημα αυτό, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που παρέχει η εταιρία, συντελούν στη διατήρηση ενός πολύ ισχυρού ονόματος στην αγορά και στο σχηματισμό αξιόλογου δικτύου συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η παραγωγική μονάδα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη Αττικής στην οδό Μυκάλης 30, σε ιδιόκτητο χώρο (1.000m2). Στον ίδιο χώρο στεγάζονται τα γραφεία και το πρατήριο της εταιρίας.

 

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των προϊόντων ΝΙΝΑ γίνεται από τη δημιουργική ομάδα της εταιρίας. Οι σχεδιαστές είναι νέοι, μοντέρνοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και πάθος για δημιουργία. Ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και κάθε χρόνο διαθέτονται στην αγορά τουλάχιστον 2 πλήρεις collection.

 

Παραγωγή/Ποιότητα

Η εταιρία επένδυσε τα τελευταία χρόνια στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού της. Σήμερα διαθέτει ηλεκτρονικές πλεκτομηχανές πολλαπλών δυνατοτήτων, συστήματα συσκευασίας και διαχείρισης αποθήκης. Το εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία ετών και μεράκι για όμορφα και ποιοτικά προϊόντα, διασφαλίζει την ικανοποίηση των πλέον απαιτητικών προδιαγραφών. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι πάντοτε εξαιρετικής ποιότητας και προέρχονται κυρίως από την Ελλάδα και την Ιταλία.

 

Image

 
Copyright © NINA socks 2007 - 2008. Designed & Hosted by IMPRESSI